Meidän keittiössä kokataan rennolla ranteella ja asenteella. Hyvästä ruoasta nautitaan pääasiallisesti kahden hengen voimin, mutta onneksi saamme melko usein mukavia ruokavieraita.
Erityisesti keskitytään laittamaan arkeen sopivaa ruokaa kunnon raaka-aineista ja välillä virittäydytään juhlaan vähän pidemmän kaavan mukaan. Pienemmästäkin syystä kannattaa poksauttaa pullo kuohuvaa.
Lyhyesti minusta:
- Aterian parhaat palat osuvat useimmiten alkuun ja alkupalojen jälkeen alkaa tasainen alamäki.
- Mitään ei kannata hamstrata paitsi kokemuksia, kauniita astioita ja hyviä reseptejä.
- Olisihan se kiva, jos olisi jauhopeukalo, mutta sen lisäksi tarvittaisiin myös pikkutarkkuutta ja säntillisyyttä.
- Hyvää kirjaa ei kannata keskeyttää toisarvoisista syistä.
Toivottavasti löydät täältä iloa ja inpiraatiota.
Palautetta voit lähettää myös osoitteella suolaajahunajaa@gmail.com.
Kohtahan mä en ehdi muuta kuin lukea blogeja! Ja paine kasvaa myös oman blogin aloittamiseen. Kääk!
Aloita se oma blogi ihmeessä. Tiedän, että sinun kiinnostuksenkohteesi linkkaavat niin lähellä omiani ja lisäksi osaat kirjoittaa, että sinulla on ainakin yksi varma lukija joka juttuun.
Hieno blogi, onneksi olkoon! Jään odottelemaan niitä kirja-arviointeja… 😉
Kiitos Susanna! Pari hyvää kirjaa on niin sanotusti työn alla eli tulee kyllä 😉
Blogisi on huumaava! En lukeudu ruokakokeiluista inspiroituvaan lajiin, mutta teikäläisen ohjeet saavaat aikaan vipinää täällä maaseudullakin. Ja nuo niin, niin kauniit kuvat sekä rennon letkeät tekstit… Kiitos!
Voi, kiitos Anu. Olipas ihana aamunavaus lukea tämä ensi töikseen!