Liebster-blogitunnustus kiertoon

Yksi omista suosikkiblogeistani Soppakellari antoi minulle ilahduttavan Liebster-blogitunnustuksen.

Hyvä kannattaa laittaa kiertämään. Ajatuksena oli nostaa viisi omaa suosikkiblogia ja mielellään pientä sellaista – eli sellaisia, joiden lukijamäärä ei ole valtavan suuri (alle 200 jäsentä).  Soppakellarin Tuslan kanssa näytämme kiertävän samoja blogeja, koska suosikeissa oli monta samaa, mutta en anna sen häiritä. Tässä omat viisi suosikkiani satunnaisessa järjestyksessä:

1. Soul Kitchen. Annan keittiöstä on päätynyt paljon ohjeita meidän ruokapöytään. Kokeilkaapa vaikka ranskalaisia tryffeliöljyllä ja parmesanilla. Me jaamme Annan kanssa ilmiselvästi ainakin rakkauden kirjoihin ja marenkiin sekä inhotuksen sieniin. Annalla on siis maku kohdallaan.

2. Kaikki äitini reseptit. Lakeuksien lahja blogistanialle. Nyrjähtänyt huumorintaju uppoaa toiseen vinksahtaneeseen. Ja kaupan päälle Nannan kattiloissa kiehuu mahtavia herkkuja. Onhan sillä myös se kauhian komia poika.

3. Masutoaitemu. Ihminen tarvitsee vähän bling-blingiä – ja lisäksi täydellisen bearnaisekastikkeen ohjeen. Molemmat löytyvat Riitan blogista. Hyvä ystäväni, joka rakastaa kaikkea kaunista ja turhamaista ja on minun turvani reseptiviidakossa.

4. Ankerias Vipunen. Ilman Ankeriasta tietäisin huomattavan paljon vähemmän ruoasta. Mielikuvituksellisia reseptejä, jotka jaksavat yllättää kerta toisensa jälkeen. Ankerias osaa Arzak-uppomunansa ja jaksaa perehtyä kaikkeen, mikä liittyy ruokaan. Vai tiesittekö te, että iso osa maailman kuminasta kasvatetaan Suomessa? Niinpä, mutta Ankerias tietää ja sen lisäksi lukuisia muitakin asioita.

5. Kivistössä. Jos ihminen tarvitsee välillä bling-blingiä, niin sitäkin useammin tarvitsee kumppareita ja villasukkia. Kivistössä vietetään kaupunkilaiselle sopivassa mittakaavassa maalaiselämää, työnnetään sormet multaan ja rakastetaan hyvää ruokaa. Takuuvarmoja ohjeita, jotka saavat veden kielelle.

Näiden lisäksi  listalle kuuluisi monia muitakin loistavia blogeja mm. säännöllisesti seuraamani Vatsasekaisin KilinkolinPumpkin Jam ja Jokihaka kokkaa vain muutamia mainitakseni. 

Hyvät kanssabloggaajat, tästä tunnustuksesta ei tarvitse ottaa turhia paineita, jaatte eteenpäin, jos haluatte. Ensimmäinen kiertokirje, joka ei katkennut minuun.

12 kommenttia artikkeliin ”Liebster-blogitunnustus kiertoon

  1. Ai jai mä nauran täälä ääneen, Jonna, nyrjähtäneine huumorintajuineni….
    Pakko kyllä mainita, että meiton täälä kolome komiaa: Mun poika, sen äitee ja äitee ja poika yhyres!

    Mutta kiitos paljon, Mäkin tykkään niin susta, ja todistettavasti myös sienistä ja kuminasta.

  2. Voi kiitos kaunis! Aivanhan tämä saa auringosta punoittavat posket helottamaan entistä enemmän! Terkkuja Koh Changin saarelta, mitäs mä täällä muuta tekisinkään kuin lueskelen mun lemppari ruokablogia 🙂

  3. Kiitos tunnustuksesta, viihtymisen tunne on molemminpuolinen! Ja miten hyvin sanottu: maalaiselämää kaupunkilaiselle sopivassa mittakaavassa 🙂 (musta sitäpaitsi tuntuu, että meillä voisi löytyä paljon keskusteltavaa ruokakulttuurista ja -trendeistä yms. yleisestikin)

    • On tosiaan jäänyt mielikuva, että jaamme monet näkemykset. Täältä kaupunkilaissohvalta on välillä mukava piipahtaa teidän tsehovilaistunnelmissa – ja samalla olette aina kaikkien ruokatrendien ytimessä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s